Sadece Ben

~ 30 Mart 2009 Pazartesi

Suyun , ırmağın , güneşin ötesindeyim ben.Daha derinim.Çok derin.Bir bilinmezliğin tam ortasında kalakalmış , yoluma öyle bir taş konmuş ki ; tekmelesem itsem kıyıya ne fayda.Soğuk duvarlarımın boyası kalkmış ; tavanımda kocaman bir ayna ve yansıyorum kimselere.Ama diliyorum.Kimseler gibi görebilmeyi diliyorum kendimi.

Dışarıdan bakabilsem birkez ; tanımadan , tanışmadan.Bir kez dokunabilsem kendime.Uzaktan.İnan çok istiyorum bunu.Sahip olduğum anlamsızlığın yayıldığı bedenimde solmayan tek şey beni uyutmayan düşüncelerim.Tükenmek bilmiyor bu tanımsızlığın kareleri.Dönüp dolaşıpta nasıl buluyor beni her gece.Ve görmek istiyorum ; adımı söylemek istiyorum doğan ve doğacak her güne.Hayali ellerden sıyrılmak ; kendimle gerçeği paylaşmak istiyorum.

Asıl olanı ; içimi ; kendimi paylaşmak.Kendimi yeniden sarmak istiyorum , ısıtmak istiyorum soğuktan uyuşan dizlerimi.Bu darlıkta saklı kalmaktan daha kötü ne olabilir bilmiyorum.Bilmek istiyorum.Tıpkı 3üç gün önce gördüğüm rüya gibi.Yaşamak ve tatmak istiyorum henüz gerçekleşmeyen acılarımı ki önümü göreyim.

Ne olacak bileyim ki yolumu seçeyim.Belirsizliğin tünelinde aramayım ışıkları ben.Gök yarılsın ; canım acısın ; yeterki ışık beni bulsun.Gökyüzünden yüzüme damla damla parlasın.Belki o zaman öyle bir çığlık atarimki ; öyle bir haykırırımki gözlerim kapalı ; dizlerimi kırar çökerim taşın üzerine ; açarım avuçlarımı gökyüzüne.. İşte o zaman temizlenir ruhum bu anlamsızlığın bedelinden.

Geriye birşey kalmaz o zaman kendime...
Kendimden başka...

Sadece ben...


Batuhan Doğu Alkaya '03:29

* * *

Bu blog BloggerV.com üyesidir.