Kadehler ...

~ 20 Nisan 2008 Pazar











Kadehler birçok dostluğun pekiştiği yerdir .
Hayat bana bunu öğretti son 4 yılımda .
Hergün yeni bir insan tanıyabilirim.
Merhaba diyebilirim ama ne kadar samimi ?
Ne kadar içten olabilirim kadehlere olduğum gibi ?

Yalan burada başlar işte benim için .. Yoksa bana istediğin kadar yalan söyle . Yeterki bana , sende nasılsam öyle davran .. İçinden küfretmekmi geliyor , küfret .. Selam verme gereği görmüyorsan verme .. Sanma ki senin selamını beklerim ben .. Sen oynuyorsan ben zaten hissederim .. Kendine saygısızlık etme , oynama !

Kadehler evet ..
Kadehler seni dinler ..
Kadehler sana susar.
Sana anlatır tüm içtenliğiyle ..
Seni yudumlar dibini bulana dek ..

Ben bütün dostlarımı o kadehlerde buldum , o kadehlere koydum .. Bir masada birlikte ağladım birlikte güldüm . Bir şarkı dinledim ve hepsini özledim . Yüzleri hatırladım , bir tebessüm oldum . Mutlu oldum bir kez daha onları tanıdığım için . Onlardan gördüğümü kimseden görmedim , onlar sayesinde ayırdım gerçeği yalanı .. Doğruyu yanlışı birlikte tattım , tanıdım .. Öğrendim ve öğrettim . Kaç geceler paylaştım .

Şimdi ise uzağım ..
Bir gece kadar uzağım ..
Bir kadeh kadar uzağım ..
Bir duman , bir şarkı kadar ..

Gerçek neyi ifade eder .. ?
Mesafe ne olursa olsun bir şarkı kadar uzaksan manevi yolda , gerçek işte budur ..Günler sesinden öte dursa , aylar sonra açtığın telefon aylar önceki kadar yakınsa bana ; gerçek işte budur .Yalanlarla beslenip büyümenin tek suçumuz olduğu şarkımızda siz gerçeklere sahip olmak ..

Hepinize teşekkür ederim ..


Batuhan Doğu Alkaya
''03:46''

* * *

Bu blog BloggerV.com üyesidir.