Değişiyorum ben ..

~ 19 Nisan 2008 Cumartesi










Değişim değişim değişim..!
Bir değişim rüzgarına kapıldım gidiyorum ...
Mevsimden dedim , mevsim yine sonbaharı sahneliyo ..
Dünya benle dalga geçerken ben nasıl değişiyorum ona şaşıyorum.

Odamın şekliydi , bilgisayarın yeriydi derken gerçek dünya yetmedi blogun temasınıda değiştim..3günde tam 2 kez .. Şimdilik son temada karar kıldım bakalım ama bu temada kıl ediyor yorumları göstermiyor..Xml kodlarını bulup yorum zibiti eklemeliyim biran önce ..


Blog sadece temasıyla değil içeriğiylede değişiyor.Daha eğlenceli geliyor yazılarım artık ..Bu da son günlerdeki bulut üstü gezinen ruh halimden olsa gerek.Nasıl olduda karanlık başladığımız blogu beyaza çevirdik bilmiyorum ama bu duruma çok sevinir oldum . Bu kadar karanlık bir iç dünyaya daha fazla tahamülüm kalmamıştı . Ama düşünmedende edemiyorum .

A: Aydınlanmayı istediğin için mi karanlığı bir köşeye attın ?

B: Gerçekten bulutlar üstünde uçan birimisin artık yoksa ?
diye sorarım ben kendime ..

Bu soruyu aslında hayatımın bütününe farklı olarak uyarlamak çok iyi olurdu . Seni sevdiğim için mi meleksin benim için ? Yoksa gerçek bir melek misin ? vb . sorular .. Ne hataya düştüysem benzeri sorulara cevap aramadımdan düştüm hep.Bir cevaba ulaştığım zaman sizleride bilgilendireceğim .. Herneyse girişe benzemeyen çıkışa uzak bir yerden esas meseleye geçelim ..

Yine yollara düşüyoruz .. Bu seferki yolculuk uzun zamandır uğramadığım ama hayat bulduğum yere . Antakya'ya . Antakya'ya bu sitede yine yer vereceğim ama şimdilik Antakya ile bağımı doğduğum yer olarak bilin .. Antakya,da doğdum 12 senedir x şehrindeyim gibi bir durumumuz yok nihayetinde gidebildiğim kadar giderim Antakya'ya . Çünkü Bodrum'da Antalya'da vb yerlerde yapılabilecek ne varsa yapabilirim orda ... Deniz , güneş , kum , bira,erkekler için kız,kızlar için erkek vs vs uzar bu listem .. Çoğu insan bilmesede modern bir akdeniz şehri ülkemize dahil .. Neyse detaylar daha sonra !! Yolculuğumuza ilk durak Eskişehir olucak . Madem bir yola çıkıyorum gezmek iyi olur sıkılmış bünyeyle. Ondan sonra Ankara ve son durak Antakya .
Herşey iyi güzel de biryanım hiç istemiyor gitmeyi . Öss'ydi , dersaneydi, derken ordakileri ihmal ettim . Anne ve baba tarafı olmak üzere 7 sülale die adlandırılan topluluk Antakya'da beni bekliyor.. Üstelik burda boş boş durup gün geçirdiğimi bildikleri için daha da bir ısrar ediliyor .. Buraya kadar bir sorun yok gibi dimi !!! .... ama var .

Oraya her gittiğimde insanlar benden manevi bir şeyler bekliyorlar . Onlara gidiyim , onlarda kalayım , onlarda yemek yiyim , yatayım ... Zaten kısa bir süreliğine gittiğin şehirde o kadar insanın manevi beklentisini karşılayamıyorum haliyle .. Ama psikolojik olarak on'a bölünüyorum resmen .. Mutlaka ihmaller oluyor .. Ve bu ihmaller kendi aralarında konuşuyor .. İhmale uğramayan taraf hakkında önyargılı düşünüyor ; gürültü patırdı .. Canım sıkılıyor bu işlere benim .

Siz siz olun doğduğunuz şehirden kız almayın [bkz:babam] .
Siz siz olun , siz siz olunla başlayan cümlelerimi ciddiye almayın ...
Anneme babama bu yazıdan söz etmeyin ...

Ben yola çıkıyorum ...
Bi yere gitmeyin , burda bekleyin ...



Batuhan Doğu Alkaya
02:28

* * *

Bu blog BloggerV.com üyesidir.